20. til 22. april har elever og lærere på utdanningsprogram for medier- og kommunikasjon vært samlet under Filmfest UNG i Kristiansand. Samtidig så har de videregående skolene i Vest-Agder med utdanningsprogram for medier- og kommunikasjon (MK) hatt egen samling og kåring av beste medieprodukter. Under årets festival stakk våre elever av med storeslem og vant prisene både for årets medieprodukt samt hederlig omtale.

Vi gratulerer Benjamin Grimsby, som vant prisen for beste medieprodukt med sine naturfoto og nettside

Thomas Låg fikk også hederlig omtale for dataspillet Alien Survival.

Juryen var svært imponert over bildene til Grimsby og mente de var så gode at de kunne brukes i reklamesammenheng. De var også imponert over spillet til Låg som virket veldig gjennomført.

Jubelen stod i taket da produktene ble presentert foran en fullsatt sal på Kristiansand Kino. Vi visste at elevene hadde levert gode produkter, men at vi skulle ta begge prisene hadde vi ikke trodd, sier en fornøyd gjeng faglærere på MK.

av Røynestad, Kim Ronny, publisert 25. april 2016 | Skriv ut siden