En dysleksivennlig skole!
Flekkefjord videregående skole oppfyller kriteriene til en dysleksivennlig skole.
Dysleksi Norge sertifiserte Flekkefjord videregående skole som "en dysleksivennlig skole" i juni 2017.

Hva vil det si å være en dysleksivennlig skole?

Dysleksi Norge har satt opp egne kriterier som grunn- og videregående skoler må oppfylle, for å få betegnelsen. Flekkefjord videregående skole er en av to videregående skoler i Vest-Agder som er dysleksivennlig.

Vi har

• Planer for tilrettelegging av læringsarbeidet for elever med lese- og skrivevansker
  • Et inkluderende og aksepterende læringsmiljø (VIP makkerskap)
  • System for kartlegging av elever