KDA - Bilde 5KDA - Bilde 6

På Vg3 forsetter du med programfagene programfagene Kunst og visuelle virkemidler 3, og Design og arkitektur 3. I tillegg fortsetter du med Foto og grafikk 2 og får et nytt programfag Kunst og skapende arbeid.

Fellesfagene er de samme som på studiespesialisering, der samfunnsfag og geografi byttes ut med religion og etikk. Du viderfører også historie, norsk og kroppsøving fra Vg2.

Etter endt Vg3 vil du oppnå generell studiekompetanse. Dette gjør at du får en billett til høyere utdanning hvor du kan studere på universitet eller høgskole.

I løpet av Vg2 eller Vg3 vil det også bli lagt opp til en skoletur som arrangeres av skolen for elevene. Dette er en tur som både skaper samhold, samtidig som elevene får innsikt i relevante, faglige emner og temaer.

av Testbruker nye Vaf.no, publisert 17. desember 2013 | Skriv ut siden