OVERSIKT FOR PROGRAMFAG

Flekkefjord er et av studiestedene i Flekkefjord videregående skole.

Studiestedet ligger sentralt i Flekkefjord og kan tilby en rekke fag. I tillegg til et godt utvalg i fag har skolen et bra læringsmiljø, dyktige lærere og et skolebygg som er tilrettelagt god undervisning. Skolen gjør deg smartere!

Studiestedet har også studierom for elevene, en svært god kantine og et bibliotek hvor du får den hjelpa du trenger.

Oversikten under er delt inn i farger etter hvilke programområde det gjelder.

Den gule fargen viser til realfag, den blå fargen viser til språk, samfunnsfag og økonomi og den rosa fargen viser programfag hentet fra utdanningsprogrammet for idrett.

FLE PROGRAMFAG

Fagene velges på Vg2. Ut ifra valget du her tar må du velge deg to programfag som du må ha i to år. Ellers kan du velge deg andre fag for bare ett år. Hvor mange fag du kan ha er avhengig av timeplanløsning og fagområdet du velger.

av Testbruker nye Vaf.no, publisert 12. november 2013 | Skriv ut siden