Fra kommende uke åpner skolen gradvis opp for fysisk tilstedeværelse og undervisning.

Av kapasitetshensyn som følge av smittevernregler, vil det for alle elever bli en kombinasjon av fysisk og nettbasert undervisning. Alle elever vil få egen beskjed av sin avdelingsleder eller kontaktlærer om tidspunkt og sted for første fysiske oppmøte.

Vg2 yrkesfag  fortsetter på samme måte som forrige uke .

Alle andre elever på skolen starter opp gradvis etter egen plan som sendes ut til elevene.

Elevene vil få opplæring i smittevern først digitalt med kontaktlærer og dette vil bli repetert første dag på skolen. Flekkefjord  vgs skal være et trygt og godt sted å være.

Den første uka (uke 20)  vil det ikke være kapasitetsproblemer på bussene. Likevel henstiller vi derfor alle elever som har muligheten til det, å benytte beina, sykkel eller private transportordninger.

Vi ser fram til å ønske alle våre elever velkommen tilbake. Vi viser ellers til Agder fylkeskommunes informasjon om gjenåpning av skolene.

Skolestart (PDF, 493 kB)

Ledige vikariat innen realfag / filologfag

Vi lyser ut to vikariater med søknadsfrist 19.05.20

Agder fylkeskommune har fått nye websider!