Smakebit - Restaurant- og matfagRestaurant- og matfag er for deg som ønsker å jobbe med mat, næringsmiddelproduksjon og servering. Vårt tilbud ved Flekkefjord videregående skole:Vg1: Restaurant- og matfag Vg2: Kokk- og servitørfagHusk å søke innen fristen 3. mars! BRKLYN Du lærer:Om kosthold, næringsmidler og ernæring Tilberedning og servering av mat Behandling av råvarer, mat og drikke Om mattradisjoner Om helsefremmende livsstil og hygieneDu bør være:Praktisk anlagt og ha godt håndlag Kreativ, nøyaktig og serviceinnstiltDu kan bli:Kokk, ernæringskokk eller servitør Baker eller konditor Pølsemaker eller kjøttskjærer Slakter Ferskvarehandler Fagarbeider i sjømatproduksjon eller industriell matproduksjonArbeidssteder: Hotell- eller restaurantnæringen Sykehus og helseinstitusjoner Næringsmiddelindustrien Bakerier, konditorier eller slakterier Forretninger som selger ferskvarer Vil du se denne videoen må du godkjenne funksjonelle informasjonskapsler.